Bostadsrättsförening

Energianvändningen i flerbostadshus varierar mellan olika byggnader och påverkas av många faktorer: exempelvis byggnadsår, byggnadens konstruktion och det klimat byggnaden utsätts för. Även boendes beteenden påverkar, liksom inställningar i byggnadens tekniska systemen. Genom att se över och minska er energianvändning kan era kostnader minska, samtidigt som ni får ett bättre inomhusklimat

Solelportalen – vägledning om solceller

Funderar du på att skaffa solceller? Vill du veta mer om hur stor anläggning som passar dig eller vilka stöd som finns att få? Här hittar du information och får oberoende vägledning inför beslutet.

Solelportalen vänder sig till småhusägare och näringsidkande fastighetsägare, till exempel lantbrukare och bostadsrättsföreningar.

Klimatknuffen för BRFer

Minska utsläppen, sänk energikostnaderna, höj värdet på fastigheten samt rusta för framtida energikriser – allt genom energieffektivisering.

BRF Bollen i Mellerud

BRF Bollen fick hjälp av Energi- och klimatrådgivarna i Dalsland med information om solcellsteknik och undersökning av förutsättningar för att installera solceller. Nu har de 90 m2  solceller på taket.